Scooter Budapest 2024

Det populära tyska bandet Scooter kommer till Budapest under sommaren 2024. Faktum är att det bästa sättet att starta sommaren den första sommardagen 2024 är i Budapest Park där H.P. Baxxter, Rick J. Jordan och Michael Simon kommer att uppträda.

Sommaren 2024 kommer att vara hektisk för dem som älskar fantastisk musik i Budapest. Varför inte kicka igång det hela i Budapest Park med en Scooter-konsert? Då bör du återvända senare på sommaren för Ed Sheeran-konserten, Coldplay-konserterna och Sziget-festivalen där artister som Martin Garrix och Sam Smith kommer. Du kan läsa mer om alla evenemang, festivaler och konserter i Budapest under sommaren 2024 i vår Budapest-kalender.

Scooter Budapest Konsert 2024

  • Datum: 1 juni
  • Plats: Budapest Park

Var kan jag köpa biljetter till Scooter-konserten i Budapest?

Du kan köpa biljetter till Scooter-konserten i Budapest på Viagogo. Det här är en marknadsplats där du köper biljetter till andra, så innan du köper en biljett på Viagogo bör du definitivt ta reda på om det finns några biljetter tillgängliga från den officiella säljaren av biljetter till konserten.

På Viagogo-sidan kan du också köpa biljetter till alla andra Scooter-konserter i Europa, och du kan köpa biljetter till andra konserter och evenemang i Budapest, inklusive Ed Sheeran– och Coldplay-konserterna.

Hur kan jag resa till Budapest Park?

Budapest Park är en utomhuskonsertlokal som används flitigt under sommaren. Det ligger nära Rakoczi-bron. Det enklaste sättet att ta sig till den här bron är att använda spårvagnslinje nummer 1 eller spårvagnslinje nummer 2.

Finns det några bra hotell i närheten av konsertlokalen?

Ärligt talat skulle jag inte bo på ett hotell nära Budapest Park. Jag skulle mycket hellre bo på ett hotell i centrala Budapest, och sedan åka med spårvagn nummer 2 för att komma till platsen för konserten. Om du fortfarande vill bo nära lokalen, använd kartan nedan för att hitta ett hotell eller lägenhet nära Budapest Park. Lokalen ligger bredvid National Athletics Stadium (platsen för friidrotts-VM 2023), så alla hotell i detta område är lämpliga för dig.

Booking.com

Rulla ut kartan ovan för att leta efter hotell och lägenheter i ett stort område.

Några ord om skoter (som du säkert redan vet)

Scooter är en tysk musikgrupp som gör elektronisk dansmusik, som även kallas EDM. Gruppen bildades 1993. Scooter är kända för sin energiska och optimistiska musik, och de har varit framgångsrika inom dans- och technomusikscenerna.

Medlemmarna i Scooter är H.P. Baxxter, Rick J. Jordan och Michael Simon. H.P. Baxxter är huvudsångaren och ofta känd för sin distinkta stil och karismatiska scennärvaro.

Scooter har släppt många album och singlar som har blivit populära i Europa och andra delar av världen. Några av deras välkända låtar inkluderar “Hyper Hyper”, “The Logical Song” och “Nessaja.”

Gruppens musik kännetecknas ofta av catchy melodier, repetitiva beats och texter som är lätta att komma ihåg. Scooters framträdanden är kända för sin höga energi, och de har en dedikerad fanskara.

Share

Date

Jun 01 2024
Expired!

Time

All Day
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *