Transfer + guide

Flygplats-transport och guidad tur
Flygplats-transport och guidad tur

Vill du ha någon som hämtar dig på flygplatsen i Budapest? Vi kan ordna en bil eller en minibuss som väntar på dig vid din ankomst. När du får ditt bagage och går in i terminalen kommer du att se en person som håller en skylt i sin hand med ditt namn på. Denna person kommer att eskortera dig till bilen, och derefter börjar den guidade turen. På guidad tur kommer du att se staden, de viktigaste monumenten och torgen, som kommer att vara till stor hjälp för dig så att du kan njuta resten av vistelsen i Budapest.

Guiden kommer också att medföra drycke (vatn/øl), och medan du körs runt i staden Budapest får du också en-to sjokolader eller lignende. Man forlater bilen 2-3 ganger undervejs på turen.

I slutändan
Efter den guidade turen kommer du till hotellet, där du kan göra din incheckning, väl förberedd för några fantastiska dagar i Budapest.

Ett exempel
12:00 -> Flyg anländer
12.30 -> Du träffar guiden och lämnar flygplatsen
13.00 -> Sightseeing i Budapest
15.00 -> Turen avslutas på hotell / lägenhet

Prisor (inneholder MVA (27%), guide, transport och alt annat):

 • 1-2 personer: 90,000 HUF
 • 3 personer: 95,000 HUF
 • 4 personer: 100,000 HUF
 • 5 personer: 105,000 HUF
 • 6 personer: 110,000 HUF
 • 7 personer: 130,000 HUF
 • 8 personer: 135,000 HUF
 • 9 personer: 140,000 HUF
 • 10 personer: 145,000 HUF
 • 11 personer: 150,000 HUF
 • 12 personer: 155,000 HUF
 • 13 personer: 160,000 HUF
 • 14 personer: 165,000 HUF
 • 15 personer: 170,000 HUF

Intressant? Skriv ett mail!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Share

12 thoughts on “Transfer + guide

 1. Agneta says:

  Det var en väldigt bra idé, att i samband med hämtning från flygplatsen, få en guidning direkt. Vi fick en väldig bra överblick över staden och kunde sedan välja ut vad vi ville se.

 2. Daniel M. says:

  Bra och informativ start på ett Weekend besök i Budapest, övrig tid kunde användas till avkoppling. Rekommenderas!

 3. Alvar E. says:

  Det var helt perfekt med guidetur/transfer från flygplatsen till hotellet! Nu hann vi se det vi annars troligen inte hunnit, och att ungdomarna därför också fick tid till sina intressen. Den kompetenta guiden uppskattades även av våra ungdomar. En av sönerna sa “Jag har aldrig känt mig så här bekväm som turist förut”. Han befarade väl att det skulle vara töntigt med en guidad tur. Det var du som gjorde det möjligt! Perfekt att beta av sevärdheterna på detta sätt. Lördagen ägnades åt promenad på stan, shopping och Dinner Cruise. Mycket bra och trevlig var den och uppskattades av alla! Söndagen fick ungdomarna bestämma, då blev det Tropicarium och Zoo. Trötta i benen blev vi… Mycket sevärt Zoo! Jag måste också få tacka för de ytterst behagliga priserna på transporterna. Prisvärt! Och dina chaufförer var mycket behagliga och hjälpsamma.

  Tack även för tipset om Argentinian Pampas Steak House. Otroligt fin mat till mycket humant pris!

 4. Christina Ivarsson Rehn says:

  Helt suveränt att bli hämtad och guidad direkt från flygplatsen och vilken trevlig guide. Vinprovningsturen passade oss gamla lekkamrater perfekt. Vi var helnöjda. Vi kommer att rekommendera detta arrangemang till andra.

  Christina I R april 2011

 5. Anita says:

  Detta var det bästa vi har gjort! D v s att boka in en guidad tur i samband med transfern från flygplatsen.
  Med en väldigt påläst och duktig guide fick vi en väldigt bra start på vår Budapestweekend!
  Rekommenderas!!

 6. Brita Wilhelmsson says:

  Transfer med guidad tur rekommenderas!!
  Fick en mycket bra överblick över staden med hjälp av en duktig guide. Kunde också ställa egna frågor och sparade många veliga steg första dagen. Höll sina tider till och från flygplatsen perfekt!

 7. Tomas Karlsson says:

  Vilken start på weekendresan till Budapest med denna transfer + guidade tur 🙂 Vill gärna rekommendera detta till andra, för att få en överblick över sevärdheter från en trevlig guide (skandinavisk) som kände väl till alla platser. Fick dessutom många andra tips som vi hade nytta av resten av helgen på vår egen utforskning av övriga Budapest. Även prisvärt att ta detta erbjudande. Tack för en bra hemsida och guidning!

 8. John-Eric Johansson says:

  Vi bokade transfer med guiadad tur vi fick se otroligt mycket av Budapest vi kom ca 17:00 så det blev mörkt under tiden det var bara bra för Budapest är så vackert när alla stora byggnader är upplysta. En otroligt trevlig norsktalande kvinnlig guide. Vi rekommenderar att ta denna tur.Vi bokade även transfer till flyget vid hemresan fungerade perfekt med tiden som vi bokade.

  J-E

 9. Stefan says:

  Vi bokade transfer+guide i sista stund och fick väldigt snabbt svar och bekräftelse på att det var möjligt! Vid ankomst till flygplatsen mottogs vi av en norsktalande ungerska som tog oss runt i staden på ett för oss helt perfekt sätt. Vi fick en snabb överblick av staden och kunde ställa frågor om både det ena och det andra vilket var mycket uppskattat. Även returresan till flyget fungerade prickfritt!

  Ett litet tips dock till arrangörerna. Eftersom vissa (läs vi) är tankspridda och inte i förväg skaffat sig en karta vore det bra att kunna erbjuda en enkel turistkarta vid ankomst, så att man kan följa med under färdens gång.

 10. Olle Linderdahl says:

  Anländer till Budapest 17/3-13 vi är 11 personer som blir hämtade på flygplatsen för guiadad tur. Sigbjörn guiden tar oss runt i Budapest på ett proffsig och lättsamt sätt som vi alla uppskattade. Rekommenderar alla som inte varit i Budapest starta med en guiadning för att få en bra överskådlig blick av staden.
  Tack för en bra tur // Olle med samtliga vänner som var med

 11. Åsa Karpmyr says:

  Vi bokade transfer från flygplatsen med guidad tur. Sigbjörn guidade oss på ett proffsigt sätt och vi fick en överblick över Budapest. Rekommenderar detta varmt, vi blev väldigt nöjda. Returresan till flygplatsen fungerade också utmärkt.
  Tack för en bra guidning. Åsa och Ann-Kristine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *