Bryggeri besök

Ölrunda i Budapest
Ölrunda i Budapest

När man tänker på Ungern, tänker man ofta på vinet, men det finns också många bra öl i landet. Ölrundan håller på i ca. 1 timme, och vi tar dig till en plats där de producerar öl i Budapest i dag.

Du får ett glas Pálinka som välkomstdrink. Efter det får du en inblick i produktionen i de olika leden av produktionen och användbar information och ett smakprov på vägen. I slutet dukas ett bord, och det bjuds på lite tilltugg medan du kan smaka tre olika sorters öl som produceras på stället.

Detta är inte ett typiskt bryggeri, så det producerar inte öl i stora mängder, men ett besök ger en god inblick i ölproduktion, och naturligtvis möjligheten att smaka gott öl. Resan sker på engelska.

Du behöver minst fyra personer för en sådan resa, och priset är 6500 forint per person (ca 205Sek), och i detta pris ingår upphämtning på hotellet i förväg innan programmet.

Vi har nu också en utökad bryggeritur till 11.000 Forint per person. Detta inkluderar smakning av 4 palinkaer, 4 öl, 4-rätters lunch och naturligtvis besök på bryggeriet.


Intressant? Skriv ett mail!

Det här programmet är inte tillgängligt längre.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *