Sir Lancelot

På restaurangen Sir Lancelot åker du tillbaka i tiden till medeltiden. Musiken, servitörerna, borden där du sitter och även väggarna – allting är förberett för att ta dig tillbaka i tiden. Placerad i denna omgivningen är du inbjuden att njuta av en utsökt måltid, serverad till dig och dina vänner på stora fat. På dessa fat ligger alla slags mat, och du kan äta så länge du orkar.

Vi har fått mycket god respons ifrån gäster som har besökt restaurangen, och dem säger ofta att priset är ganska högt, men så får du mycket mat för pengarna.

Vill du reservera ett bord för denna restaurangen? Besök våran sida för bordreservationer.

Sir Lancelot
Adress: 1065 Budapest, Podmanicky u. 14
Metro: Nyugati Palyaudvar

Sir Lancelot bilder

Share

7 thoughts on “Sir Lancelot

  1. Amalia says:

    Vad vi inte tyckte om var att restaurangen var full av rök, och det verkar inte som de hade en bra lösning att låta röken ut. Vi hadde tur att vi inte placeras i den stora hallen (detta arrangerades när vi beställde bordet). Eftersom en del av oss är allergiska mot rök, var detta mycket viktigt. Resultatet var att vi skulle sätta på en plats där vi kunde inte se något av “program”, och musiken var också högt, så det var svårt att tala. Bortsett från detta var det perfekta, och stämningen var super!

  2. Gunde says:

    Min make var för första gången i Budapest, och under den vecka åt vi ute varje dag. Vi åt på billiga och dyrare platser, men Sir Lancelot restaurang var den plats som vi gillade bäst. Maten på Sir Lancelot smakade bättre än på andra platser, det går inte att jämföra med andra platser. Maten var perfekt, servitörer var artig och deras kläder anpassade till sin miljö. Jag kan rekommendera Sir Lancelot för alla. Det har också en god stämning, och turisterna var på den av entusiasm för restaurangen. Det är inte billigt, men det är värt pengarna.

  3. bananen says:

    perfekt för 8 hungriga grabbar som också vill kröka. Stromgman, magdans och jycklare är något som erbjuds. missa inte maxi-grilltallriken för 6!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *