La Pampa

Är du redo att äta en finare biffmiddag i Budapest? La Pampa är namnet på ett mycket trevligt stekhus nära St Stephen’s Basilica. Ägaren av samma som ägaren av Pampas Steakhouse, men det är utan tvekan La Pampa som är den mest eleganta av de två restaurangerna. Du ser detta om du tittar på några av bilderna från restaurangen nedan.

På La Pampa kan du äta allt från Kobe-biffar, till Porterhouse-biffar, till T-Bone-biffar, men det finns också blygsamma kycklingrätter för dem som inte är redo att äta biff.

Detta är en perfekt restaurang för dem som gillar god mat i eleganta omgivningar. De har även privata rum för grupper upp till 50 personer, så det är också en mycket bra lösning för större grupper som vill äta tillsammans under sin vistelse i Budapest. Vi kan också ordna menyer för större grupper som vill ha menyn klar innan de anländer till restaurangen med privata rum eller liknande.

La Pampa Budapest

Bajcsy-Zsilinszky ut 23, 1065 Budapest
Metro: Arany Janos utca

Boka bord på La Pampa

Om du vill boka bord på La Pampa i Budapest, gå bara till vår sida för att boka bord i Budapest.

Foton från La Pampa

Har du varit i La Pampa i Budapest?


Har du varit i La Pampa i Budapest? Skriv gärna några ord för att dela med dig om din upplevelse och dina tankar om restaurangen!

Share