Vinprovning

Vinprovning i Budapest
Vinprovning i Budapest

Ungern är känt för sina många vin och för sin goda mat. Den ungerska paprika som sätter sin starka inflytande på maten i landet faller alltid i smaken hos svenskarna. Men eftersom Budapest har mer enn 50 McDonald’s restauranger är det viktigt att undvika dessa, så du kan sätta tänderna i något riktigt ungerskt.

Vi hjälper till med detta och erbjuda en kombination av vinprovning och ungersk middag, eller båda var för sig, beroende på vad du är på jakt efter.

Kontakta oss

Erbjudande på vinprovninger i Budapest

Meny 1: Tre-rätters middag och tre viner i en vinrestaurang i centrala Budapest.
Här kan du njuta av en trerättersmiddag tillsammans med tre glas utsökt ungerskt vin i Budapest. Fina sommarkvällar är det möjligt att sitta ute på en bakgård med härlig atmosfär. Restaurangen har levande zigenarmusik de flesta kvällar i veckan.

Menyn består av följande (vissa ändringar kan ske).

 • Cold Hungarian starter (One glass of Patzay Rizling from Badacsony)
 • Veal goulash with noodles and homemade pickles (One glass of Gere Merlot from Villány)
 • Gundel pancake (One glass of Kvaszinger Furmint from Tokaj)

Pris: 15.600 forint per person

Meny 2: Vinprovning på Donau
Om du bara vill smaka ungerska viner enkelt och titta på vackra Budapest medan du gör det är vinprovning på Donau från 19,00 till 21,00 varje kväll perfekt. Här smaker du 7 olika viner och njutar av utsikten .
Pris: 11,800 HUF per person (boka turen her)

Erbjudande på vinprovninger utanför Budapest

1: Vintur till Szentendre
Slå två flugor i en smäll. Besök den vackra staden Szentendre och smaka en massa gott vin på en gång. Läs mer om programmet här: Halvdag Szentendre


Intressant? Skriv ett mail!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Share

8 thoughts on “Vinprovning

 1. Åsa says:

  Vinprovningen och maten var något helt makalöst och restaurangen….. hur fin som helst. Jag har rekommenderat detta till några vänner som ska dit om två veckor.

 2. Ann-Sofi says:

  Jag och 5 arbetskamrater var på denna jättetrevliga halvdags tur till Etyek. Vi smakade på goda viner och fick en guidning av en mycket kunnig och trevlig ägarinna. Detta är en tur vi varmt rekommenderar.

 3. Christine says:

  Vi var nio tjeter som gjorde en väldigt trevlig tur, Halvdag till Szentendre. Allt fungerade perfekt vi blev upphämtade vid hotellet i tid och fick en personlig guidning och diverse tips inför vår schoppingtur. Trots att vi var många fungerade allt och alla återvände nöjda till Budapest efetr en efetrmiddag i Szentende

 4. Jessica says:

  Vi är otroligt nöjd med vinmiddagen, både maten och vinerna var mycket goda, vi var tokmätta när vi gick därifrån!

 5. Anita says:

  När vi prövade på “Drinks of Hungary” blev det en mycket trevlig upplevelse!
  Trevlig restaurang och bra service!
  Bokningen ordnades smidigt via internet när vi redan var i Budapest eftersom vi först då bestämde oss för att detta ville vi pröva!

 6. Marlen says:

  Vinprovningen med sex viner o fem rätters middag var helt fantastisk.Goda viner o god mat. Bokningen var smidig via internet o kanon service från er. Vi bokade även en kväll på resturangen Matyas pince,även detta en trevlig kväll med klasisk ungersk mat o underhållning. Kan varmt rekommendera båda.

 7. Conny Silvstam says:

  Hej. Vi är fyra personer som är intresserade av er meny 2, 5-rätters middag samt 6 glas vin! Vi kommer ner 1 maj, så gärna på kvällen då, eller möjligen kvällen efter, den 2 maj. Ge gärna feedback så snart som möjligt, så vi vet att det är bokat. Med vänlig hälsning,/Conny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *