Gundel

Ungerns mest berömda och enda Hungaricum-restaurang är ett måste att se, den mest kända och bucket-list-platsen i Budapest och ungersk gastronomi! I dag är Gundel Restauranttillbaka till sitt ursprungliga uppdrag, som är “Gundel för alla”! Gundel bygger sina rätter på tradition, särskilt National 11, de elva ikoniska rätter som alla betraktar som den viktigaste delen av Ungerns kulinariska arv. Genom dem visar restaurangen besökare från utlandet vad ungrare gillar, vad de äter och vad de anser är grunden för det ungerska köket.

Gundel har alltid varit känt för sin gästfrihet, med människor som reser från hela världen för att uppleva den. Över 400 kändisar har besökt restaurangen de senaste 20 åren. Bland dem serverade drottning Elizabeth II, drottning Beatrix av Nederländerna, Bill Clinton, Pavarotti, Angelina Jolie, Schwarzenegger och cateringteamet i världsklass påven Johannes Paulus II när han besökte Pannonhalma. Gundel har en Queen Elizabeth (Sisi) ballroom och 6 mindre rum på första våningen.

Gundel Étterem

Adress: 1146 Budapest, Gundel Károly út 4
Tunnelbanestation: Heroes Square (gul tunnelbana 1)

Gundel nyckelord: Vegetariskt, veganvänligt, tillgängligt, glutenfritt, livemusik, ungerskt kök, Wi-fi, lunch, middag, kreditkort, barnvänligt

Boka bord i Gundel

Vill du boka bord i Gundel? Besök vår bordsbokningssida och boka bord kostnadsfritt redan nu.

Gundel bilder

Share

4 thoughts on “Gundel

 1. Johan Salomonsson says:

  Gundel är absolut den bästa restaurangen jag varit på. Stämningen i restaurangen är avslappnad och verkligen rogivande. Servicen från servitörerna är strålande. Musiken från fiolspelarna är mjuk och finkänslig och förhöjer känslan av besöket. Maten är väldigt god och spännande komponerad. Man får väldigt mycket för pengarna på Gumdel!

 2. Sonny Nilsson says:

  Ja ska man ha något minne med sig att njuta av länge så måste ni besöka Gundel. Tog in full meny med vin och allt är perfekt. Allt från gåslevern till de otroligt goda pannkakorna var kanon. Inte alls så dyrt och snacka om valuta för varje krona.

 3. Åke Sköld says:

  Outstanding!
  Restaurang som har allt, fantastisk miljö, utsökt mat,viner av högsta klass och kunnig personal.
  En restaurang man återvänder till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *