Budapest tur

När du kommer till en okänd stad är det alltid lite svårt att förstå dess geografi, hur lokaltrafiken fungerar och var de olika attraktioner kan hittas.

Budapest guidad tur
Budapest guidad tur

Under denna tur kommer du att njuta av de viktigaste sevärdheterna i Budapest, och du kjörer längs Donau, längs Andrassy Avenue och ser byggnader och du kan känna lukten av staden. Alla stora attraktioner kan ses på denna tur, också Gellert berget. Guiden möter dig på den plats du bor (hotell eller lägenhet), vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta guiden någonstans i en okänd stad.

Om du aldrig har varit i Budapest innan, är den här resan ett måste! Det kommer säkert förbättra kvaliteten på din vistelse, och hjälper dig att använda varje minut och timme bättre.

Denna resa finns med en privat chaufför. Om du kommer tillsammans med en stor grupp kan vi också ordna med en buss för att transportera din grupp.

Prisar:

 • 1-2 personer: 85,000 HUF
 • 3 personer: 90,000 HUF
 • 4 personer: 95,000 HUF
 • 5 personer: 100,000 HUF
 • 6 personer: 105,000 HUF
 • 7 personer: 120,000 HUF
 • 8 personer: 125,000 HUF
 • 9 personer: 130,000 HUF
 • 10 personer: 135,000 HUF
 • 11 personer: 140,000 HUF
 • 12 personer: 145,000 HUF
 • 13 personer: 150,000 HUF
 • 14 personer: 155,000 HUF
 • 15 personer: 160,000 HUF

Vi har ingen problemer med å arrangere for større grupper heller. Det er bare å ta kontakt!


Intressant? Skriv ett mail!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Share

8 thoughts on “Budapest tur

 1. Anders Persson says:

  Vi fem, två män och tre kvinnor i sextioårsåldern, åkte på egen hand till Budapest i början på september 2011. Vi sökte på nätet efter skandinavisk guide och hittade denna sida. Guiden Sigbjörn hämtade upp oss med chaufför och mini buss, vi fick en helt perfekt tur på ca. 3 timmar. Sigbjörn informerade om övriga tjänster, vi fastnade för en tur till Szentendre en by ca. 30 km utanför Budapest, perfekt halvdag med trevliga affärer och museum som avslutades med vinprovning och god lunch. Sigbjörn fixade även vår transfer till flyget vid hemresan.

  Vi kan och vill REKOMMENDERA detta guide företag med Sigbjörn vid rodret.

  Vi fem helnöjda svenskar genom Anders Persson

 2. Eva-Mari says:

  Vi 3 par som var första gången i Budapest i april 2012 och tog en guidad tur första dagen för att lära känna staden.
  Sigbjörn hämtade vid hotellet, guidade oss genom mycket sevärdheter så vi var jättenöjda.Det tog ca 3 timmar och vi fick ut mycket av detta. Kan varmt rekommenderas.

 3. Ann-Britt says:

  Vi, två par från Sverige har haft tre perfekta dagar i Budapest. Till största delen kan vi tacka Sigbjörn att det blev så bra. Transfer från och till flygplatsen. Måndag förmiddag guidad tur i Budapest. Kvällen 5-rätters meny med vinprovning på Bor La Bor. En fantastisk upplevelse med perfekt service. Tisdag till Szentendre där det blev marsipanmuseum, vinprovning och lunch. Onsdag blev det spa för damerna och promenad för herrarna. Sigbjörn är den perfekta guiden, trevlig, kunnig och väldigt hjälpsam. Allt har varit perfekt och vi vill varmt rekommendera detta guidföretag.

  Stort tack till Sigbjörn från oss fyra genom Ann-Britt.

 4. Sandra says:

  Vi var på en företagsresa i Budapest och ville på en fm se “allt det man inte får missa i Budapest”. Sigbjorn hämtade oss på hotellet och sedan följde en av de bästa guidade turerna jag har upplevt. Det var informativt och mycket intressant samtidigt som det var lättsamt och roligt. Med perfekt tajming bjöd Sigbjorn gruppen på typiska, ungerska snacks, så energinivån höjdes ytterligare. På kvällen strulade det med båtturen vi hade bokat så jag hörde av mig till Sigbjorn för att fråga om en alternativ restaurang. Efter 5 minuter var ett bord bokat på ett helt fantastiskt steak house!

  Allt var perfekt och jag vill varmt REKOMMENDERA detta företag!!

 5. Daniel says:

  Fantastisk service inför och under vår resa till Budapest. Guidningen med anpassad buss för oss 11 personer var perfekt. Guiden väldigt duktig, engagerad och mån om att vi skulle bli nöjda och ha en bra tur. Vi är verkligen jättenöjda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *