Häst/Puszta program

Häst/Puszta program
Häst/Puszta program

Ungern är så mycket mera än bara Budapest och Szentendre. Det är också en nation som är känd för sitt vackra landskap, puszta(stäppen) och givetvis, deras väldresserade hästar. Nsten varje dag kan man deltaga i ett program på rid parken som tillhör bröderna Lazar. Deras dröm förverkligades genom att förena atmosfären av Ungersk by och hög kvalitet på gästvänlighet med upplyftande hög kvalitet av Europeiskt häst stall.

På detta programmet blir du hämtad på ditt hotell på morgonen (vanligtvis ca 10.15), då åker ni till ridparken, där får ni en välkomst drink och en ungersk pogácsa (bulle), där får ni se en häst show (se program nedan), åka med på en trivsam vagnfärd igenom skogen och givetvis så blir det en underbar lunch med en massa mat, dryck och zigenar musik i bakgrunden. Vanligtvis så kommer ni tillbaka till hotellet i Budapest ca 15.00.

Priser:

Det här programmet är inte tillgängligt längre.

Häst show program
– Fyrhands körd, ponny körd vagn
– Uppvisning av nomad krigare med båge, bågskytt barbacka, kastar spjut, hoppar igenom eld
– Duktiga ryttare som får hästarna att lägga sig ner, knäpper med piskorna, tävling mellan ryttarna
– Tävling som involverar gästerna – slå ner en flaska med en piska
– Vagn som blir dragen av fyra oxar
– Uppvisning av en rolig tränad åsna
– Puszta-fem
– Häst uppvisning av „Drottning Elisabeth” i kostym, sittandes i sidosadel.

I slutet av programmet blir gästerna inbjudna att se på hästarna eller att deltaga i en trevlig vagn-tur igenom skogen och givetvis besöka Lázárs ridpark. Programmet är presenterat på Ungerska, Tyska och Engelska.

Bilder ifrån programmet


Share