coldplay

Coldplay Budapest 2024

Ett av de mest populära banden i världen kommer till Budapest sommaren 2024. Bandet är otroligt populärt och det är därför de kommer att ha tre konserter på den största lokalen i Budapest, Puskas Ferenc Stadium.

Coldplay-konserterna i Budapest är en del av en gigantisk världsturné som startade 2023. Under turnén kommer Coldplay att besöka städer som Bukarest (Rumänien), Aten (Grekland), Tokyo (Japan), Los Angeles (USA), Lyon (Frankrike), Rom (Italien), Wien (Österrike) och Dublin (Irland). Det här är alla fantastiska städer, så om du inte kan hitta biljetter till någon av Coldplay-konserterna i Budapest bör du överväga att lyssna på bandet på Ernst-Happel Stadium i Wien istället!

Coldplay Budapest 2024

Spelplats: Puskas Ferenc Stadium
Datum: 16, 18, 19 juni

Biljetter: https://www.livenation.hu/show/1432037/coldplay-music-of-the-spheres-world-tour-delivered-by-dhl/budapest/2024-06-16/en

Inga fler biljetter kvar? De flesta biljetter till Coldplay-konserterna i Budapest såldes slut direkt. Skulle du verkligen vilja vara där på Puskas Stadium för att lyssna på och se Coldplay live? Du kan köpa andrahandsbiljetter till konserten på Viagogo.

Lycka till med att hitta biljetter till konserterna. Om du behöver hjälp med andra program i Budapest, en privat flygplatstransfer eller någon annan aktivitet, titta runt i vår Budapestguide för att hitta användbar information för din vistelse.

Letar du efter ett hotell nära Coldplay-konserten?

Skulle du vilja bo på hotell eller lägenhet nära stadion? Det är ganska enkelt, och det finns många hotell och lägenheter att välja mellan. Ta en titt på kartan nedan för att hitta ett alternativ som passar dig.

Booking.com

Om du behöver parkera bilen innan konserten är det enklaste alternativet att parkera på Arena Plaza och gå till stadion! Är du redo att ha kul på en av Coldplay-konserterna i Budapest? Vi hoppas det!


Du kan läsa mer om andra konserter och evenemang i Budapest här. Det finns massor av festivaler, utställningar, marknader och andra evenemang som äger rum i Budapest hela tiden. Du kan läsa mer om några av dem om du klickar på länken ovan.

Share

Date

Jun 16 - 19 2024
Expired!

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *