ed sheeran concert

Ed Sheeran Budapest

Ed Sheeran besökte Budapest senast 2019 när han uppträdde på Sziget-festivalen. 2024 kom han återigen till den ungerska huvudstaden för att uppträda på Puskas Arena. För att göra saker ännu bättre kommer han inte ensam, men han kommer tillsammans med Calum Scott. Vill du vara där på Puskas Arena för att njuta av en av höjdpunkterna på kalendern i Budapest 2024?

Ed Sheeran-konserten är inställd på den 20 juli 2024. Platsen är Puskas Arena, vilket innebär att det kommer att vara mer än 60 000 personer närvarande för att lyssna och sjunga tillsammans med Ed Sheeran. Det som gör detta ännu coolare är det faktum att Ed Sheeran bara kommer att göra ett fåtal konserter under sommaren 2024, och Budapest är en av de lyckliga städerna som finns med på listan. Detta är med andra ord en av få chanser att lyssna på artisten live 2024.

Biljetterna till Ed Sheeran-konserten läggs ut till försäljning i Ungern den 26 oktober kl 10:00, och biljetterna förväntas säljas inom några timmar. Om du läser detta långt senare kan du med största sannolikhet förvänta dig att alla biljetter är slutsålda. Som ett resultat är det enda sättet att vara där på hörnarenan att köpa en biljett i andra hand innan konserten utanför arenan, eller genom att köpa biljetter online på en begagnad biljettsajt. Om det låter intressant, använd länken längre ner i artikeln.

Ed Sheeran Budapest 2024

Datum: 20 juli
Plats: Puskas Arena

Officiella biljetter: Eventim
Biljettmarknadsplats (köp av andra): Viagogo

Hur tar man sig till konsertlokalen?

Skulle du vilja vara med på Ed Sheeran-konserten i Budapest? Det är lätt att ta sig till lokalen med kollektivtrafik. Närmaste tunnelbanestation är Puskas Ferenc Stadion (röd linje). Därifrån kan du promenera till lokalen inom 5 minuter.

Om du kommer med bil kan du parkera din bil på gatorna runt lokalen, men det kommer med största sannolikhet vara extremt svårt att hitta en ledig parkeringsplats innan konsertstart. Som ett resultat kan du prova att parkera din bil i det populära köpcentret Arena Plaza som ligger nära platsen. Ett annat alternativ är att parkera någon annanstans i staden och sedan använda tunnelbanan för att ta sig till lokalen.

Finns det några bra boendemöjligheter nära Puskas Arena?

Skulle du vilja bo på hotell eller lägenhet nära Puskas Arena? Det kan vara perfekt, inte bara för konserten utan också för att det är lätt att ta sig till centrum med tunnelbanan på några minuter. Nedan kan du se en karta som visar stadion och hotell och lägenheter i närheten. Du kan scrolla in och ut för att få ännu fler alternativ.

Booking.com

Det är lätt att hitta ett hotell eller en lägenhet som passar din plånbok då kartan ovan också ger en uppskattning av kostnaden för de olika rummen och lägenheterna.

Hur mycket tid behöver jag för att resa från flygplatsen till Puskas Arena?

Flyger du till Budapest bara för att se och uppleva Ed Sheeran-konserten? Är du orolig att du kan komma för sent? Hur mycket tid behöver du för att resa mellan flygplatsen i Budapest och Ed Sheeran-konserten på Puskas Arena?

Om du anländer till flygplatsen och har en taxi som väntar på dig (eller om du hoppar i den första och bästa taxibilen du kan hitta), så ska du räkna med att restiden till arenan är cirka 30 minuter. Eftersom konserten är ganska sen bör det inte bli några förseningar på grund av trafik, men om du räknar med 45 minuter från flygplatsen till stadion bör du definitivt komma enligt plan.

Vilka andra städer kommer Ed Sheeran att besöka under sommaren 2024?

Vi vet inte allt ännu, men just nu verkar det som om Ed Sheeran kommer att uppträda i Lucca (Italien), Gdansk (Polen), Hradec Karlove (Tjeckien), Zagreb (Kroatien) och Kaunas (Litauen) förutom Budapest (Ungern).

Händer det några andra saker i Budapest under dessa dagar i Budapest?

Letar du efter förslag på andra aktiviteter och program i Budapest? Vårt bästa råd är att titta i vår Budapest-kalender för att ta reda på mer om andra konserter, festivaler, marknader, sportevenemang och händelser i Budapest,

Share

Date

Jul 20 2024

Time

All Day

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *