Sziget Festival

Har du hört talas om Sziget-festivalen i Budapest? Det är den största musikfestivalen i Budapest varje år och en underbar upplevelse. Det är cirka 500 000 människor som kommer till festivalen, och många kända artister som du har sett fram emot länge.

2023 arrangeras naturligtvis en ny Sziget-festival. Evenemanget äger rum på den så kallade Hajogyariön som ligger lite norr om Margaret Island. Här finns det konserter från början till slut och du kommer definitivt inte att känna dig ensam om du gör resan till ön.

Sziget Festival i Budapest

Sziget festival i Budapest 2023

Vissa väljer att bo i tält på ön, men de flesta väljer att bo på hotell eller lägenheter i närheten och går sedan in på ön varje dag för att lyssna på vad som är intressant. Om du behöver hjälp med transport från flygplatsen till festivalen, läs mer om vår flygplatstransporttjänst här.

Vill du se lite av Budapest innan du anländer till festivalen? Vi kan ta dig direkt på en guidad tur i Budapest innan du kör till festivalen. Då kan du festa och njuta av musik under resten av din vistelse med gott samvete eftersom du vet att du redan har sett de viktigaste sevärdheterna i Budapest före din ankomst!

Sziget festival 2023

Årets festival kommer att hållas mellan 10 augusti och 15 augusti.

Hvem kommer til Sziget i 2023?

Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine, Imagine Dragons, Sam Fender, Niall Horan, YUNGBLUD, Foals, Diplo, Jamie xx, M83, Moderat, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, Viagra Boys, Amyl And The Sniffers, 070 Shake, TV Girl, Dixon, Uncle Waffles, Frank Carter & The Rattlesnakes, Baby Queen, The Comet Is Coming, Easy Life, Youngr, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens (DJ set), Mall Grab, Partiboi69, Parra For Cuva, Jungle By Night, yuné pinku (DJ set), Hannah Grae.

Mer information om festivalen finns på https://szigetfestival.com/en-int/

Hur mycket kostar Sziget-festivalen?

Om du köper en biljett som är giltig för hela festivalen är priset cirka 95 000 HUF. Detta är ett erbjudande för dig som köper tidigt, eftersom det officiella priset är HUF 111 900.

Glöm inte att läsa vidare här i vår Budapest-guide för mer information om andra spännande evenemang i Budapest. Om du vill gå med i vårt populära bryggeribesök med 4 maträtter, 4 öl och 4 palinka, samt en rundtur i bryggeriet, finns det något vi kan hjälpa till med året runt. Detsamma gäller för flodkryssningar på Donauvinmiddagar och mycket mer.

Ha en bra resa!

Share
Tags:

Date

Aug 10 - 15 2023

Time

All Day
Hajogyari Sziget, Budapest

Location

Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *