Häst/Puszta program

Gourmetfestival

Från 21 maj till 24 maj är det dags för gourmetfestivalen i Budapest igen. Det är organiserat i Millenaris-parken, som ligger bakom Mammos köpcentrum på Budasidan, inte långt från Szell Kalman ter (tunnelbanestation på den röda tunnelbanelinjen).

På denna festival kan du smaka på delikatesserna från Ungern. De mest kända konditorierna och Michelinstjärnrestaurangerna är representerade på denna festival. Dessutom finns välkända vinbutiker och producenter också, så här kan du kombinera läckra högklassiga godsaker, med godis på sitt bästa och fantastiska ungerska vin.

Gourmetfestival i Budapest

Det är inte gratis att komma in på festivalen, så du måste förbereda dig för att betala en liten entré när du anländer till området, och sedan bara smaka och dricka och njuta av livet inuti (du betalar för vad du äter och dricker, naturligtvis) inuti också).

Gourmetfestivalen 2020

21-24 maj
Millenarisparken

Då är det bara att njuta av sig i Budapest, och om det finns något annat kan vi hjälpa till med bara kontakta oss. Vi hjälper gärna med bokningen av flodkryssningar på Donaubryggeribesök och andra spännande program!

Förresten, du hittar en fin lista över saker som händer i Budapest här i vår guide, så titta bara runt!

Share
Taggar: ,

Datum

maj 21 2020 - maj 24 2020
Expired!

Tid

10:00 am - 8:00 pm
Kategori

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *