Häst/Puszta program

Gourmetfestival 2024

Från 24 maj til 26 maj är det dags för gourmetfestivalen i Budapest igen. Det är organiserat i Millenaris-parken, som ligger bakom Mammos köpcentrum på Budasidan, inte långt från Szell Kalman ter (tunnelbanestation på den röda tunnelbanelinjen).

På denna festival kan du smaka på delikatesserna från Ungern. De mest kända konditorierna och Michelinstjärnrestaurangerna är representerade på denna festival. Dessutom finns välkända vinbutiker och producenter också, så här kan du kombinera läckra högklassiga godsaker, med godis på sitt bästa och fantastiska ungerska vin.

Gourmetfestival i Budapest

Det är inte gratis att komma in på festivalen, så du måste förbereda dig för att betala en liten entré när du anländer till området, och sedan bara smaka och dricka och njuta av livet inuti (du betalar för vad du äter och dricker, naturligtvis) inuti också).

Gourmetfestivalen 2024

Dato: 24 maj – 26 maj
Plats: Millenarisparken

Biljetter: Du kan köpa biljetter till evenemanget på hemsidan. Ett dagskort kostar cirka 20 euro, medan ett tredagarskort kostar drygt 30 euro.

Då är det bara att njuta av sig i Budapest, och om det finns något annat kan vi hjälpa till med bara kontakta oss. Vi hjälper gärna med bokningen av flodkryssningar på Donaubryggeribesök och andra spännande program!

Förresten, du hittar en fin lista över saker som händer i Budapest här i vår guide, så titta bara runt!

Share

Date

May 24 - 26 2024

Location

Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *