Påsk i Budapest 2013

Påsk i Budapest

Påsk i BudapestDet är nästan påsk och många turister kommer till Budapest under de kommande veckorna. Här finns information som är användbar för dem som kommer att fira påsk i Budapest 2013.

ôppningstimmar i Budapest vid påsk
I Budapest, alla affärer, restauranger och museer öppnar på vanliga söndagar. Under hela påsken är varför allt är öppet och tillgängligt, med undantag av den 31 mars (1 påskdagen) och April 1 (2 påskdagen). På dessa dagar butikerna är stängda, men restauranger öppna. De flesta museer är öppna på söndag (1 påskdagen), men de är stängda på måndagar (2 påskdagen).

En av de viktigaste verksamheterna en måste se i Budapest till påsk Szechenyibadet. Detta är öppen från 6,00 till 22,00 varje dag hela påsken. Gellert badet är också öppen vid påsk, vanligtvis från 8,00 till 20,00.

Program vid påsk
Det finns mycket att göra i Budapest vid påsk. Varför inte följa med på en guidad tur? Prov ungerska vin, ta en tur till Szentendre eller njuta av en flod kryssning på Donau.

Glöm inte att boka ett bord på din favorit restauranger under semesterperioden, eftersom det finns många människor i staden och det kan bli trångt fläckar i flera av Budapes restauranger under påsken.

Vi önskar alla våra besökare en glad påsk!

Share