Familjbesök med vinprovning

Nytt för i år är att vi erbjuder våra gäster att besöka en riktig ungersk familj och äte en måltid i deras hem. Detta är ett bra sätt att se hur de ungerska familjer lever och naturligtvis smaka en riktig tre rätters middag till en ungersk familj gör det.

Vanligtvis är detta inte en del av familjen besök, men under perioden mellan den 4 och 19 maj lät vi alla som kommer att besöka familjen få en liten vinprovning under besöket. Detta är inte en “professionell” vinprovning, men ved etter forresten kommer det att finnas en guide som kommer för att berätta enkelt om någon viner och låter dig prov 4-5 typiska ungerska viner, innan du fortsätter att äta en huvudrätt och dessert. Det kommer att få veta lite om de olika vinerna, var de kommer ifrån, vilken typ av druvor som de är gjorda av och vissa egenheter i regioner, men mycket djupa och svåra vinspørsmål kommer förmodligen inte att besvaras under denna vinprovning.

Om du är intresserad av en sådan familj besök, kan du läsa mer om det på sidan för familjbesök, och sedan bara skicka ett mail och vi kommer att besvara och ordna så att du kan se hur en äkta ungerska familj leva och äta.

Share