vingardium in the city

Vingardium i staden

Vingardium Borliget är en populär vinfestival utanför Budapests innerstad. Det är mycket populärt och ett evenemang som oftast besöks av lokalbefolkningen. Nu har teamet bakom festivalen skapat en ny endagsfestival i Budapests innerstad som heter “Vingardium In The City.” Evenemanget arrangeras i det fantastiska kulturcentret Bálna intill Donau, vilket gör det till ett evenemang värt att besöka både för vinprovningens skull och för platsens skull.

Om du kommer till festivalen kan du smaka vin från några av de bästa vinmakarna i Ungern. Detta åtföljs av mat skapad av välkända livsmedelsproducenter i Ungern, och med artister och evenemang som händer på scenen inne i komplexet.

Det tillkommer en entréavgift på 14 000 HUF om du betalar på plats. Detta inkluderar festivalglaset och en provsmakning från de olika vingårdarna som finns på festivalen (fler än 20). Det finns även early bird-biljetter tillgängliga om du bokar din biljett innan festivalen.

Vingardium In The City 2023

Plats: Bálna
Datum: 28 oktober

Platsen är i den så kallade Bálna (val). Detta är den stora glashallen bakom den berömda saluhallen i Budapest. Som ett resultat har det ett mycket centralt läge och ligger vackert intill Donau. Du kan enkelt resa till evenemanget genom att använda spårvagnslinje nummer 2, eller genom att använda tunnelbanelinje fyra till stationen Fövam tér och gå därifrån.

Festivalens webbplats är endast tillgänglig på ungerska, men med Google Translate kan du fortfarande ha nytta av den: https://vingardium.hu/.

Läs mer om andra evenemang, festivaler, marknader och utställningar i Budapest i vår Budapest-kalender.

Share

Date

Oct 28 2023
Expired!

Time

All Day

Location

Bálna
Bálna
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *