Home Events - Budapest Guide Festivaler Vingardium Borliget 2024

Vingardium Borliget 2024

Vin handlar om mer än bara att dricka; det handlar om kultur, en livsstil och gemenskap med människor. Skulle du vilja besöka en vinfestival i Budapest som är mycket populär bland lokalbefolkningen, och inte alls känd bland turister? Vingardium Borliget är platsen att gå till!

Denna festival arrangeras i det sextonde distriktet i Budapest, i den vackra parken som heter “Erzsebetliget.” Det är helt gratis att komma in på området under festivalen, men du behöver köpa det officiella festivalglaset om du vill dricka vin och njuta av workshops på festivalområdet.

På festivalområdet hittar du massor av andra program också. Det finns normalt ett utrymningsrum för evenemanget, det finns lekplatser för barn, en scen med levande musik och mycket mer.

Vingardium Borliget 2024

Datum: tyvärr inställd 2024… vi hoppas att evenemanget kommer tillbaka igen 2025.
Plats: Erzsebetlighet

Hur kommer jag till festivalområdet?

Detta är inte i centrum av Budapest, så du behöver förmodligen lite hjälp för att besöka festivalområdet. Det bästa sättet att besöka området är att använda en taxi (åtminstone det bekvämaste), men en mycket billigare lösning är att använda kollektivtrafiken.

Res till slutstationen på den röda tunnelbanelinjen (Örz Vezér tér).

  • Därifrån reser du antingen med HEV (grönt tåg) till hållplatsen Imre utca, eller så reser du med buss 176E eller 276E till Hunyadvár utca.

Du är nu redo att besöka festivalen. Vi hoppas att du kommer att trivas. Om du har ytterligare kommentarer eller frågor, använd kommentarsfältet nedan.

Vill du läsa om andra vinfestivaler i Budapest, eller andra program, konserter, utställningar eller marknader? Ta en titt på den här sidan för att ta reda på vad som händer i Budapest!

Share
Tags:

Date

Jun 07 - 08 2024

Time

All Day

Location

Erzsebetliget
Erzsebetliget
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *