Home Events - Budapest Guide Sport Världsmästerskapen i karate 2023
vm i karate

Världsmästerskapen i karate 2023

Budapest är Ungerns huvudstad, men det är också en huvudstad för betydande sportevenemang. Det största evenemanget av dem alla 2023 är friidrotts-VM, men VM i karate i oktober 2023 är också ett stort evenemang.

Världsmästerskapet i karate arrangeras i Budapest Sportarena mellan 24 oktober och 29 oktober. Detta är en fantastisk plats för konserter och stora idrottsevenemang, och stämningen kommer att vara fantastisk när de bästa karateidrottarna i världen kommer till Budapest i slutet av kl. oktober 2023.

Om du vill vara med på evenemanget kan du enkelt resa till Sportarenan med den röda tunnelbanelinjen och lämna tunnelbanan vid hållplatsen som heter “Puskas Arena”. Om du kommer med bil är det enklaste alternativet att parkera vid själva Sportarenan, eller att lämna bilen på populära Arena Plaza och gå därifrån.

Världsmästerskapen i karate 2023

Plats: Budapest Sportarena
Datum: 24-29 oktober

Det kommer att delas ut totalt 16 guldmedaljer i Budapest under VM i karate. Ungern, värdlandet, har aldrig vunnit en guldmedalj i ett karate-VM. Kan de vända den trenden när mästerskapet arrangeras i Ungern? Japan är det mest vinnande landet med totalt 98 guldmedaljer, följt av Frankrike med 57 guldmedaljer.

Biljetter: Du kan köpa biljetter till evenemanget här.

Var ska man bo nära lokalen?

Skulle du vilja bo på ett hotell nära Budapest Sportarena? Ta en titt på kartan nedan för att hitta hotell som passar dig.

Booking.com

Vill du läsa mer om andra evenemang och konserter i Budapest? Ta en titt i vår kalender för att ta reda på vad som händer i Budapest.

Share

Date

Oct 24 - 29 2023
Expired!

Location

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *