Home Events - Budapest Guide Konserter KYGO konsert i Budapest 2024
kygo live

KYGO konsert i Budapest 2024

Kyrre Gørvell-Dahll är en norsk kille som du kanske inte har hört talas om, men om jag säger KYGO så inser du nog att du har hört talas om honom. Killen föddes 1991 och han har nått en otrolig popularitet sedan dess. Han kommer att fira sin popularitet och musik med en turné 2024-2025, och ett av hans stopp kommer att vara MVM Dome i Budapest. Skulle du vilja vara i publiken?

KYGO-konserten i Budapest arrangeras i nya MVM Dome, den mest populära och moderna konsertarenan inomhus i Budapest för tillfället. Datumet för konserten är den 17 november, vilket innebär att om du har mycket tur kanske du kan kombinera KYGO-konserten med shopping på någon av julmarknaderna i Budapest (om de öppnar före konsertdatumet). Du kan läsa mer om julmarknaderna i Budapest här. Vill du hellre lära dig mer om konsertlokalen, MVM Dome? Det är en fantastisk arena som ligger längs huvudgatan som förbinder Budapests flygplats med innerstaden. Den används för stora sportevenemang och även för inomhuskonserter.

KYGO Budapest 2024

  • Datum: 17 november 2024
  • Plats: MVM Dome
  • Biljetter: Viagogo (en marknadsplats för konsertbiljetter)

Detta är bara en av många fantastiska konserter och evenemang i Budapest i höst. Om du gillar klassisk musik, då kanske du vill vara med på de två Andre Rieu-konserterna i november, eller så kan du ta reda på mer om andra evenemang här.

Bilden ovan är från KYGO-albumet som finns på Youtube som spelades in på den legendariska Trolltungan i Norge.

Letar du efter boende i Budapest? Vill du bo nära konsertlokalen, eller vill du hellre bo i centrum? Använd kartan nedan för att hitta hotell och lägenheter nära MVM Dome, och vill du ha boende närmare centrum, zooma ut för att hitta ett lämpligt hotell eller lägenhet i området du är intresserad av.

Booking.com

Vi hoppas att du kommer att trivas i Budapest. Om du har kommentarer eller frågor, skriv dem nedan!

Share
Tags:

Date

Nov 17 2024

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *