Home Events - Budapest Guide Konserter 30 Seconds to Mars konsert i Budapest

30 Seconds to Mars konsert i Budapest

Den sextonde maj, på vad som förhoppningsvis kommer att bli en fantastisk dag med vackert väder, kommer 30 Seconds to Mars till Budapest för att uppträda i den vackra MVM Dome som ligger längs huvudvägen som förbinder Budapests flygplats med stadens centrum. Lokalen används flitigt för sportevenemang och bara två veckor senare kommer den att användas för EHF Final 4, evenemanget där de fyra bästa kvinnliga handbollslagen i Europa tävlar om Champions League-trofén.

Men den 16 maj handlar allt om 30 sekunder till Mars när Jared Leto och hans bror kommer för att uppträda i Budapest. Bandet är otroligt populärt och deras mest spelade låt på Spotify (The Kill) har lyssnats på mer än 500 000 000 gånger. Den näst mest populära låten är This is War som har lyssnats på mer än 200 000 000 gånger.

Vi vet inte vilka låtar bandet kommer att spela i Budapest, men de kommer sannolikt att spela sina mest populära låtar, inklusive både The Kill och This Is War.

30 Seconds to Mars-konsert i Budapest 2024.

Datum: 16 maj.
Plats: MVM Dome

Var kan jag köpa biljetter till konserten?

Den officiella biljettåterförsäljaren är LiveNation . Om du vill köpa en biljett till konserten är det webbplatsen du ska besöka. Är du sen och har svårt att hitta biljetter? Du kan alltid köpa biljetter från andra på den största marknadsplatsen för biljetter online som heter Viagogo.

Finns det några andra evenemang i Budapest vid den här tiden på året?

Det händer alltid massor av saker i Budapest och du kan läsa mer om dem i vår Budapest-kalender. Om du tittar runt i vår Budapestguide kan du också hitta information om de populäraste attraktionerna i staden, de coolaste aktiviteterna, flodkryssningar på Donau, vinprovningsprogram och mycket mer.

Share

Date

May 16 2024
Expired!

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *