Home Events - Budapest Guide Sport EHF Final 4 Budapest 2024

EHF Final 4 Budapest 2024

Finalerna i Champions League i handboll för damer hålls i Budapest varje år. Det är en fantastisk helg med de fyra bästa handbollslagen i Europa som tävlar om pokalen. Det gör det bara desto roligare att det ungerska laget Györ normalt hamnar bland de bästa lagen, vilket innebär att lokalbefolkningen är närvarande och hejar på sitt eget lag.

De sista matcherna spelas i den helt nya MVM Dome i Budapest. Det ligger längs huvudvägen som förbinder Budapests flygplats med stadens centrum, nära Groupama Arena. På denna arena spelar Ferencváros sina fotbollsmatcher (det bästa ungerska fotbollslaget).

Om du vill köpa evenemangsbiljetter kan det göras här. De billigaste biljetterna för hela helgen kostar cirka 25 000 HUF, men om du vill sitta närmare händelserna eller ha en VIP-biljett är det inte svårt att hitta dyrare biljetter.

EHF Final 4 Budapest 2024

Datum: 1 juni och 2 juni
Plats: MVM Dome

Vill du veta mer om andra Budapest-evenemang? Ta en titt på den här sidan.

Vem kommer att spela i EHF Final 4 2024?

Det kommer att bli en fantastisk helg för de handbollskära. Laget som vunnit Champions League i handboll för damer de senaste åren (Vipers Kristiansand) förlorade mot det ungerska laget Györ i kvartsfinalen, vilket innebär att något annat lag vinner i år. Men blir det det ungerska laget Györ, Esbjerg från Danmark, Metz från Frankrike eller Bietigheim från Tyskland? Vilket lag kommer du att heja på?

Vill du ha ett hotell nära MVM Dome?

Skulle du vilja bo på ett hotell väldigt nära lokalen? Här har du några rekommendationer bara några minuters promenad från MVM Dome.

  • Hotel Millennium: Inte ett bra hotell, men väldigt nära platsen och ganska billigt. Hotellet närmast lokalen.
  • Dean’s College Hotel: Cirka 15 minuters promenad från MVM Dome. Ett ganska nytt hotell.

Andra Budapest-rekommendationer

Behöver du hjälp med att resa från flygplatsen till ditt hotell? Eller kanske du har bråttom och vill komma direkt till MVM Dome? Du kan boka en flygplatstransfer i Budapest här. Du kan också läsa mer om fantastiska restauranger, populära attraktioner och häftiga aktiviteter värda att kolla in i Budapest i vår Budapestguide.

Share

Date

Jun 01 - 02 2024
Expired!

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *