Home Events - Budapest Guide Sport EHF Final 4 Budapest 2024

EHF Final 4 Budapest 2024

Finalerna i Champions League i handboll för damer hålls i Budapest varje år. Det är en fantastisk helg med de fyra bästa handbollslagen i Europa som tävlar om pokalen. Det gör det bara desto roligare att det ungerska laget Györ normalt hamnar bland de bästa lagen, vilket innebär att lokalbefolkningen är närvarande och hejar på sitt eget lag.

De sista matcherna spelas i den helt nya MVM Dome i Budapest. Det ligger längs huvudvägen som förbinder Budapests flygplats med stadens centrum, nära Groupama Arena. På denna arena spelar Ferencváros sina fotbollsmatcher (det bästa ungerska fotbollslaget).

Om du vill köpa evenemangsbiljetter kan det göras på https://tickets.funcode.hu/event/ehf-final4-women-2023. De billigaste biljetterna för hela helgen kostar cirka 20 000 HUF, men om du vill sitta närmare händelserna eller ha en VIP-biljett är det inte svårt att hitta dyrare biljetter.

EHF Final 4 Budapest 2024

Datum: 1 juni och 2 juni
Plats: MVM Dome

Vill du veta mer om andra Budapest-evenemang? Ta en titt på den här sidan.

Vem kommer att spela i EHF Final 4 2024?

Vi vet inte så mycket om vilka lag som kommer att spela i EHF Final 4 i Budapest 2024, men Vipers från Kristiansand i Norge har vunnit finalen de senaste åren, så de kommer sannolikt att vara där i Budapest 2024. Detsamma gäller det ungerska laget Györ. Det var en överraskning att se det ungerska laget Ferencváros i finalen 2023, men kanske kan de bevisa att det inte var en olycka genom att kvala till EHF Final 4 igen 2024. Vad tror du?

Vill du ha ett hotell nära MVM Dome?

Skulle du vilja bo på ett hotell väldigt nära lokalen? Här har du några rekommendationer bara några minuters promenad från MVM Dome.

  • Hotel Millennium: Inte ett bra hotell, men väldigt nära platsen och ganska billigt. Hotellet närmast lokalen.
  • Dean’s College Hotel: Cirka 15 minuters promenad från MVM Dome. Ett ganska nytt hotell.

Andra Budapest-rekommendationer

Behöver du hjälp med att resa från flygplatsen till ditt hotell? Eller kanske du har bråttom och vill komma direkt till MVM Dome? Du kan boka en flygplatstransfer i Budapest här. Du kan också läsa mer om fantastiska restauranger, populära attraktioner och häftiga aktiviteter värda att kolla in i Budapest i vår Budapestguide.

Share

Date

Jun 01 - 02 2024

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *