Bildspel från årets julmarknader i Budapest [2023]!

Julmarknaden vid Vörösmartytorget och vid Stefanskyrkan öppnade båda den 17 november. Vi var där under öppningshelgen för att kolla vad som händer och vad som är nytt under 2023. Istället för att skriva om det kommer vi naturligtvis att visa dig en hel del bilder som en bild på säger mer än tusen ord.

Om du vill läsa allmän information om julmarknaderna i Budapest, klicka på länken för en detaljerad artikel med information om platsen för julmarknaderna, datumen för Budapests julmarknader, vad du ska äta på julmarknaderna, hotellrekommendationer, och så mycket mer.

Precis som 2022 har det populära barntåget återvänt till Vörösmartytorget. Det är helt gratis att åka och barnen kan njuta av två rundor innan de måste gå tillbaka i kö för att komma tillbaka på tåget igen.

Mitt på Vörösmartytorget finns möjlighet att gå med i några onlinespel där du tävlar med andra människor på julmarknaden. Du måste skanna QR-koden och skapa en profil för att kunna delta. Om du har tur kan du till och med vinna några priser.

Vid Stefansbasilikan har den populära skridskobanan återvänt.

Förutom dessa extra program hittar du alla populära stånd som serverar traditionella ungerska rätter, och naturligtvis massor av stånd där du kan köpa hantverk, godis och coola souvenirer från Ungern.

Vad väntar du på? Kom till Budapest och upplev julmarknaderna själv!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *