Home Events - Budapest Guide Sport Wizz Air Halvmaraton 2024

Wizz Air Halvmaraton 2024

Det är dags att komma ut och göra något roligt igen. Är du redo att springa ett halvmaraton i Budapest? Det årliga evenemanget, Wizz Air Half Marathon, kommer att arrangeras i Budapest den 8 september 2024, och det här är en fantastisk chans att se Budapest medan du springer runt i Ungerns vackra huvudstad.

Den exakta rutten för halvmaran är inte fastställd än, men oavsett var halvmaran kommer att hållas kommer du att springa längs natursköna rutter i Budapest och det kommer att bli en fantastisk upplevelse!

Det finns inte mycket information tillgänglig på engelska om evenemanget ännu, men onlineregistreringen för evenemanget finns på: https://www.budapestfelmaraton.hu/online-nevezes/

Wizz Air Halvmaraton 2024

Datum: 8 september

Detta är en fantastisk möjlighet att utforska Budapest medan du springer och njuter. Om du vill läsa mer om andra löpartävlingar eller evenemang i Budapest är det bara att titta runt i vår Budapestguide. Här hittar du information om vad som händer i staden, men också information om de viktigaste sevärdheterna staden har att erbjuda, de häftigaste aktiviteterna, kollektivtrafiken och många andra spännande ämnen.

Share
Tags:

Date

Sep 08 2024

Time

All Day
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *