Home Events - Budapest Guide Festivaler Vårfest i Budapest 2024

Vårfest i Budapest 2024

Varje år finns det en vårfestival i Budapest, vilket innebär att det också kommer att finnas en sådan festival 2024. Under perioden mellan 29 april och 12 maj kommer i samband med festivalen anordnas dussintals konserter, och dessutom finns det vanligtvis en stor våmarknad i sentrum av Budapest, ganska lik den traditionella julmarknaden.

Vårfestival Budapest

Under vårfestivalen finns det främst klassisk musik och liknande på programmet. Här spelar de filharmoniska orkestrarna, det finns balettföreställningar, operaprogram och dessutom finns det flera utställningar på museer och föreläsningar och mer.

Om du tycker att det låter intressant med vårfestivalen och klassiska konserter och jazzkonserter och andra liknande evenemang, hittar du mycket specifikt program och biljettinformation på följande sida: https://budapestitavaszifesztival.hu/

Det finns många platser och arenor som används under festivalen, så du hittar evenemang som är centrala i Budapest, såväl som på konsertlokaler och liknande lite längre utanför stadens centrum.

Vårfestivalen i Budapest 2024

29 april – 12 maj

Glöm inte den stora vårmarknaden som också går hand i hand med vårfestivalen. Detta är nästan som den årliga julmarknaden, bara att den är mindre glögg och mer av andra saker. Det ligger på Vorosmarty-torget och är ett bra ställe att shoppa och smaka ungerska gastronomi!

För mer information om vad som händer i Budapest, eller för annan information om privat flygtransport i Budapest, flodkryssningar med mat eller andra program i Budapest, titta runt här på www.budapestungern.se.

Share
Tags: ,

Date

Apr 29 2024 - May 12 2024
Expired!

Time

All Day
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *