sting budapest

Sting Budapest 2024

Budapest är alltid värt ett besök, men om du behöver en extra ursäkt för att besöka Budapest i maj 2024, gav Sting dig bara en. Den sista dagen av den sista vårmånaden 2024 kommer Sting att uppträda i Budapest Sportarena.

Sting besöker många städer under 2024, men intressant nog, han kommer inte till stora städer i Västeuropa som Paris, Barcelona, Lissabon, London, München, Amsterdam eller Bryssel. Istället kommer han att besöka massor av mindre städer i England och Tyskland, och sedan ett gäng städer i Östeuropa som Pilzen, Budapest, Zagreb, Ljubljana, Gdansk, Lodz, Tartu, och flera andra. Om du vill vara med när han kommer till Budapest är det här en fantastisk chans att kombinera en fantastisk weekendresa till Budapest med en ännu häftigare konsert.

Visste du att det riktiga namnet på Sting är Gordon Sumner? Och visste du varför folk började kalla honom Sting?

Sting hade för vana att bära en svart-gulrandig tröja under sin tid som lärare. Hans bandkamrater i jazzrockgruppen Last Exit tyckte att han såg ut som ett bi, och en dag bestämde sig bandledaren för att kalla honom “Sting”. Namnet stannade kvar hos honom, och därmed blev Gordon Sumner känd med artistnamnet Sting.

Sting Budapest 2024

Datum: 31 maj 2024
Plats: Budapest Sportarena

Biljetter: LiveNation

Om du besöker LiveNations webbplats ovan för att köpa biljetter men upptäcker att alla biljetter är slutsålda till evenemanget, då kan du köpa biljetter till Sting-konserten i Budapest på Viagogo, den största sekundära biljettmarknaden online. Där kan du även hitta biljetter till andra Sting-konserter på andra håll i Europa, och om du vill uppleva ännu fler konserter i Budapest kan du även köpa biljetter till Ed Sheeran och Coldplay-konserterna som kommer i Budapest senare sommaren 2024.

Vill du läsa mer om populära sevärdheter i Budapest? Du kommer att kunna njuta av Budapest ännu mer genom att förbereda dig innan du anländer. Om du vet mer om vad du vill se och vad du vill göra i staden är det mycket lättare att vara effektiv och få ut det mesta av din vistelse i Budapest.

Letar du efter ett hotell nära Budapest Sportarena? Titta på kartan ovan för att få förslag på hotell och lägenheter nära konsertlokalen. Vill du hellre bo i centrum? Scrolla ut för att se en större karta över Budapest.

Booking.com

Vi vet inte var Sting kommer att bo, men artister som kommer till Budapest bor ofta på hotell som Four Seasons, Aria Hotel eller Marriott. Var ska du bo? Hitta ett hotell som passar dig på kartan ovan.

Share

Date

May 31 2024
Expired!

Time

All Day

Location

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *