Home Events - Budapest Guide Konserter Robbie Williams Budapest

Robbie Williams Budapest

Robbie Williams är en av de mest populära sångarna i världen, och han har tusentals fans i Ungern. Inte konstigt att han alltid tar med Budapest på listan när han reser på konsertturnéer över hela världen. Den goda nyheten är att Robbie Williams turnerar världen över igen, och han kommer att återvända till Budapest i mars 2023 för att uppträda i Budapest Sportarena.

Den nya Robbie Williams-turnén heter “25 år av hits”. Han kommer att besöka många europeiska städer, inklusive Bologna, Wien, Lissabon, Barcelona, Frankfurt, Berlin, Köln, Köpenhamn, Amsterdam, Paris, Krakow och andra.

Budapest Sportarena är idealisk för ett sådant evenemang eftersom den har plats för 12 500 besökare för konserter, vilket gör den till den näst största inomhuskonsertarenan i Ungern. Den största är MVM Dome, ett helt nytt komplex med plats för 20 000 personer (gör det till en av de största inomhuslokalerna i Europa).

Robbie Williams Budapest 2023

Budapest Sportarena
14 mars

Biljetter: Funcode.hu

De billigaste biljetterna kostar 33 000 HUF (80 euro) medan de dyraste kostar 54 000 HUF (130 euro). Platinabiljetter finns tillgängliga och priset är 100 000 HUF (250 euro).

Vill du läsa mer om andra konserter i Budapest? Ta en titt på vår Budapest-kalender för mer information och händelser.

Share

Date

Mar 14 2023
Expired!

Location

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *