Home Events - Budapest Guide Sport Hungarian Grand Prix 2024 (Formel 1)

Hungarian Grand Prix 2024 (Formel 1)

Det årliga Formel 1-loppet på Hungaroring utanför Budapest är en stor höjdpunkt för alla som gillar hastighet och snabba bilar. Detta är helgen för turister i Budapest, och de flesta av hotellpriserna höjs också med några procent.

Formel 1 i Budapest

Om du planerar att delta i årets Formel 1-lopp måste du köpa biljetter så snart som möjligt. Det är också möjligt att köpa sista minuten utanför anläggningen, men det är ofta en mycket dyr upplevelse, så vi rekommenderar det inte.

Det som också kan vara bra att veta är att det enklaste sättet att komma till och från Formel 1-spåret är att använda vanliga taxibilar. De flesta hotell i Budapest hjälper dig gärna med att hitta en taxi för att köra dig till och från Hungaroring, och detta är ofta det enklaste sättet att ordna detta.

Datum för Hungaroring 2023

Datum: 18 juli – 21 juli
Vägen: Hungaroring

Huvudtävlingen kommer att hållas på Hungaroring den 21 juli med början cirka 15.00. Men det finns också tävlingar på lördag så om du har biljetter till detta måste du naturligtvis också ta med det. Glöm inte att spendera mycket tid på transporten ut till Formel 1-banan, och glöm inte att beräkna lite tid att komma tillbaka. Det är otroligt många människor som rör sig i samma riktning samtidigt som du, och det märks i trafiken!

Hotell lämpliga för dem som ska till Formel 1.

Eftersom Hunaroring ligger en bra bit utanför Budapest funderar många på var de ska bo. Sanningen är att området kring Hungaroring är ganska ödsligt och övergivet, så det bästa är att stanna i Budapest och bara resa till banan på söndag (och eventuellt på lördag om man vill hinna med loppet den dagen också).

Nedan ser du en karta som visar Budapest och olika hotell i stadens centrum. Det är lätt att ordna en taxi via hotellet, som kan transportera dig till Hungaroring om så önskas.

Booking.com

Se formel 1 på TV

Om du inte har biljetter är det lätt att se Formel 1-loppet på TV i Ungern. Den officiella kanalen M4 visar hela Formel 1-loppet både på TV och på webben, så bara slå på TV: n på hotellrummet så är du redo att titta på all action och passering.

Andra program i Budapest

Om du vill ta med dig andra spännande program när du är i Budapest för att titta på Formel 1, läs bara i vår Budapest Guide. Här kan du läsa om vinprovning i Budapestflodkryssningar på Donau, guidade turer, flygtransporter och mycket mer!

Share

Date

Jul 18 - 21 2024

Time

All Day
Hungaroring, Mogyorod, Hungary

Location

Hungaroring, Mogyorod, Hungary
Hungaroring, Mogyorod, Hungary
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *