Deep Purple Budapest

Är du redo för en kväll med ett av de mest legendariska rockbanden i världen idag? Deep Purple kommer till Budapest för att uppträda i Budapest Sportarena den 16 juli 2023.

Det kommer att bli många fantastiska evenemang i Budapest i sommar, och konserten Deep Purple är en av dem. Om du vill delta i evenemanget, köp dina biljetter idag. Skulle du vilja läsa om andra spännande shower och evenemang i Budapest istället? Du kan ta reda på vad som händer i Budapest här.

Deep Purple Budapest 2023

Datum: 16 juli
Plats: Budapest Sportarena

Biljetter: LiveNation

Om Deep Purple

Deep Purple är ett legendariskt rockband som växte fram i slutet av 1960-talet och anses allmänt vara en av pionjärerna inom hårdrock och heavy metal. De är kända för sitt kraftfulla och energiska sound, kännetecknat av virtuosa gitarrsolon, Hammond-orgelriff och drivande rytmer. Deras mest kända låt, “Smoke on the Water”, med dess ikoniska gitarriff, känns omedelbart igen för musikfans över hela världen. Deep Purple har avsevärt påverkat utvecklingen av rockmusik och inspirerat otaliga band och musiker med sin unika blandning av blues, klassiskt och progressiva element.

Hotell nära konsertlokalen

Skulle du vilja bo på ett hotell nära Budapest Sportarena? Ta en titt på kartan nedan för förslag och prisexempel.

Booking.com

Vi hoppas att du kommer att trivas i Budapest!

Share

Date

Jul 16 2023
Expired!

Location

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *