Home Events - Budapest Guide Festivaler Budapest International Book Festival 2024

Budapest International Book Festival 2024

Är du en liten bokmask som vill träffa andra som älskar att läsa böcker? Eller kanske du vill träffa kända författare? Du har möjlighet om du väljer att besöka den internationella bokfestivalen i Budapest!

Den årliga bokfestivalen är en höjdpunkt för dem som älskar litteratur. Tusentals ivrig läsare kommer hit, liksom många kända författare som besöker. Dessutom tilldelas priser också författare här.

internationella bokfestivalen i Budapest

Den internationella bokfestivalen i Budapest organiseras vanligtvis i Millenaris-parken, ett fantastiskt område och en ytlig lunga på Budasidan, inte långt från Mammos köpcentrum.

Bokfestival 2024

Datum: 26 september – 29 september
Plats: Millenaris park
Kända gäster:
Offisiell partner: Frankrike

Detta är bara en av många spännande evenemang och festivaler i Budapest. Du kan läsa mer om vad som händer i Budapest här i vår Budapest-guide. Vill du ha ytterligare hjälp med bokning av flygplatstransferbokning av flodkryssningar eller kanske en trevlig utflykt till Szentendre?

Läs vidare här på www.budapestungern.se och kontakta oss. Vi har hjälpt turister som kommer till Budapest i över tio år, så vi har både erfarenhet och expertis som hjälper dig och din följeslagare till en fantastisk vistelse!

Share
Tags:

Date

Sep 26 - 29 2024

Time

All Day

Location

Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *