Budapest Beer Week 2025

Är du på humör för att smaka och dricka öl med lokalbefolkningen i Budapest? Budapest Beer Week är en årlig festival som låter besökarna smaka massor av öl i kombination med konserter och andra häftiga aktiviteter.

Om du kommer till detta evenemang kan du smaka på öl bryggt över hela världen. Många av utställningarna är från utlandet. Som ett resultat kan du smaka danska, norska, franska, rumänska, amerikanska, ungerska, svenska, spanska, belgiska och öl från ännu fler länder när du besöker evenemanget.

Evenemangets höjdpunkt är helgens provsmakningar där du köper ett entrépass som ger dig rätt till obegränsad ölkonsumtion och låter dig träffa människorna som brygger ölen. Eventglaset får du också och vill du fortsätta festa så bjuds du även in till efterfesten med start kl 22.00.

Budapest Beer Week 2025

26 maj – 1 juni
Plats: Dürer Kert

Biljetter: https://bpbw.hu/en/

Hur man kommer dit?

Om du reser med kollektivtrafik är de bästa alternativen buss 103 eller 103E till Hengermalom út eller spårvagn 1 till Hengermalom/Szeremi.

Området öppnar normalt runt 14.00 på festivaldagarna. Det är fri entré på vardagarna, men under helgerna krävs provningsbiljett för att komma in på området.

Vill du läsa mer om andra evenemang och konserter i Budapest? Vi har skrivit om massor av evenemang, festivaler och konserter i Budapest, så ta en titt på vår Budapest-kalender för att få veta mer.

Share

Date

May 26 2025 - Jun 01 2025

Time

All Day

Location

Dürer Kert
Dürer Kert
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *