bryan adams budapest

Bryan Adams Budapest

Visste du att Bryan Adams har haft en av sina största konserter i historien i Budapest? Han är djupt älskad av ungrarna och eftersom en gratiskonsert arrangerades på Heroes Square i Budapest 2019 kom mer än 100 000 människor för att njuta av showen. Var du en av dem? Skulle du vilja se och höra Bryan Adams när han återvänder till Budapest i oktober 2024?

Bryan Adams kommer att resa över hela Europa 2024 på sin “So Happy It Hurts Tour”. Han kommer att börja i Storbritannien och sedan resa till länder som Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, Spanien, Frankrike, Schweiz, Estland, Lettland, Finland, Litauen, Belgien, Luxemburg och Nederländerna under sin turné. Men, höjdpunkten är förstås Bryan Adams konsert i Budapest.

Konserten arrangeras i den fantastiska MVM Dome, som ligger intill huvudvägen som förbinder Budapests innerstad med den populära flygplatsen. Denna lokal används ofta för sportevenemang, men den 14 oktober 2024 handlar den här lokalen om den fantastiska och legendariska sångaren och gitarristen, Bryan Adams.

Bryan Adams konsert i Budapest

Datum: 12 oktober 2024
Plats: MVM Dome
Biljetter: Viagogo (detta är en marknadsplats där du kan köpa biljetter från andra)

Det här är en av många fantastiska konserter i Budapest i höst. Kanske vill du komma och lyssna på Andre Rieu eller Andrea Bocelli i MVM Dome senare i höst? Eller planerar du att återvända till Budapest för att uppleva julmarknaderna i november eller december? Du kan läsa mycket mer om vad som händer i Budapest genom att klicka på länken.

Share

Date

Oct 14 2024

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *