Balaton Sound

Vill du besöka en av de populäraste festivalerna i Ungern? Gillar du att simma och sola medan du har mycket bra musik i örat? Då är Balaton Sound för dig!

Detta är festivalen som hålls i Zamardi, en liten stad som ligger precis vid Siofok, en stad längs Balatonsjön som är det stora sommarparadiset i Ungern. Balaton är en sjö som är drygt 200 km i omkrets, och här kommer dussintals människor från både utlandet och utomlands varje år för att koppla av och njuta av varmt vatten i vackra Balaton. Tusentals människor kommer också att se Balaton Sound, och inte bara vanliga människor, utan också kända artister. Detta gör Balaton Sound till den största festen på Balaton varje år, och det faktum att grannstaden Siofok också är känd för att vara feststaden på Balaton gör inte området mer dumt att besöka!

Balaton Sound

Så om du vill festa och dansa och simma i Balaton med tiotusentals invånare och besökare, är detta festivalen du borde ta med!

Det finns över 170 000 personer på festivalen, så du behöver inte oroa dig för att vara ensam under vägen om du tar resan till Balaton Sound under denna period!

Balaton Sound 2023

2023 kommer festivalen att hållas från 28 juni till 1 juli, så om du har tid och önskan är detta ett program vi rekommenderar! Om du är ganska törstig och vill stanna i Budapest kan kanske ett bryggeribesök vara mer spännande? Ha kul ändå!

Detta är bara en av många festivaler och spännande evenemang i Ungern varje år. Du kan läsa mer om vad som händer i Budapest här i vår Budapest-guide, och vi hjälper också till med transport till och från flygplatsen och mycket mer om du behöver det.

Vi har hjälpt turister som kommer till Budapest i mer än tio år. Med andra ord, du är i säkra händer om vi kan hjälpa dig med din resa och din vistelse i Budapest och Ungern.

Share
Tags:

Date

Jun 28 2023 - Jul 01 2023

Time

All Day
Lake Balaton, Hungary

Location

Lake Balaton, Hungary
Lake Balaton, Hungary
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *