azahriah konsert

Azahriah Budapest

Azahriah är en mycket populär sångerska och låtskrivare i Ungern. Han har blivit otroligt populär på kort tid, men på grund av hårt arbete och flit. Det överraskade många, men eftersom de planerade att arrangera en Azahriah-konsert i Puskas Arena i maj 2024 såldes alla biljetter i en otrolig takt. Vad gjorde de? De lade till fler konserter. Som ett resultat kommer det att bli tre Azahriah-konserter i Puskas Arena i maj 2024.

Sista helgen i maj blir en otrolig Azahriah-helg i Budapest. Fredagen den 24 maj hålls den första konserten, följt av en andra konsert den 25 maj och sista konserten den 26 maj (söndag). Skulle du vilja vara där på en av dem för att se den här ungerska kändisen? Han sjunger mestadels på ungerska, men du kommer säkert att njuta av atmosfären om du bestämmer dig för att vara bland de cirka 35 000 personerna på någon av konserterna. Lokalen i sig är värd ett besök den fantastiska Puskas Arena. Det är här det ungerska landslaget i fotboll spelar sina matcher, och det är också där Coldplay och Ed Sheeran kommer att uppträda senare under sommaren 2024. Låter det inte coolt? Fick du plötsligt flera skäl att komma till Budapest 2024?

Azahriah Budapest 2024

Datum: 24-26 maj
Plats: Puskas Arena

Biljettmarknadsplats (där du kan köpa av andra): Viagogo

Eftersom alla biljetter snabbt blev slutsålda till alla konserter är det enda alternativet om du vill vara med på någon av Azahriah-konserterna att köpa biljetter av andra. Var försiktig i processen, eftersom vissa människor säljer biljetter till mycket högre priser än vad det är värt, så se dig omkring och använd sunt förnuft i processen.

Frågor om Budapest och Azahriah-konserten.

Har du några hotellrekommendationer nära Puskas Arena?

Puskas Arena ligger cirka 2 km från Donau, en liten bit utanför de populära turistområdena. Som ett resultat bestämmer sig många som kommer för Azahriah-konserten för att bo i centrum och sedan resa till Puskas Arena för konserten, istället för att bo nära Puskas Arena, och sedan resa till centrum när de vill utforska staden. populära attraktioner i Budapest eller besök en trevlig restaurang. Du kan helt och hållet bestämma själv. Nedan kan du se en karta som visar hotell och lägenheter nära Puskas Arena. Skulle du hellre bo i stadens centrum, närmare attraktioner, aktiviteter, museer och restauranger i Budapest? Zooma ut så ser du direkt en mängd boendemöjligheter att välja mellan.

Booking.com

När du tittar på kartan är det smart att dra nytta av de prisuppskattningar du ser. Utifrån detta kan du direkt upptäcka vilka hotell eller lägenheter som är uteslutna, och vilka som kan vara bra alternativ för dig och din plånbok.

Vem är Azahriah? Hur gammal är han? Är Azahriah hans riktiga namn?

Azahriah är bara ett artistnamn. Konstnärens riktiga namn är Attila Bauko. Han föddes 2002, och han började spela gitarr tidigt. Han har sin egen YouTube-kanal (som han startade 2014) och började publicera videor med sitt artistnamn Azahriah 2019.

Hur kan jag resa till Puskas Arena?

Det är väldigt lätt. Köp en biljett till kollektivtrafiken i Budapest och åk med den röda tunnelbanan till hållplatsen som heter Puskas Ferenc Stadion. Därifrån kan du promenera till arenan inom fem minuter.

Är Azahriah populär utanför Ungern också?

Under hösten 2023 hade han konserter i Wien, Prag, Warszawa, Berlin och Köln. Han blir med andra ord mer och mer populär utanför Ungerns gränser, men majoriteten av hans fans är ungrare (fortfarande).

Var kan jag läsa om andra saker som händer i Budapest i maj?

Vill du uppleva andra evenemang, konserter, festivaler eller program när du är i Budapest? Du kan hitta information om andra pågående och kommande evenemang på vår sida: “Vad händer i Budapest?

Share

Date

May 24 - 26 2024

Time

All Day

Location

Puskas Arena
Puskas Arena
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *