Andrea Bocelli

Andrea Bocelli Budapest

Det blir massor av fantastiska konserter i Budapest och i MVM Dome i höst. Vi vet redan att André Rieu kommer, men en annan fantastisk och magnifik artist som kommer till MVM Dome i november är Andrea Bocelli. Kanske kan du resa till Budapest och njuta av båda dessa konserter? Det skulle sluta bli en fantastisk november, eller hur?

MVM Dome är den nya och populära platsen som ligger längs Üllöi-vägen. Detta är huvudvägen som förbinder Budapests innerstad med flygplatsen, vilket återigen betyder att det är lätt att ta sig till platsen både från staden och från flygplatsen. Om du kommer med kollektivtrafik är den närmaste tunnelbanestationen Népliget på den blå tunnelbanelinjen i Budapest.

Andrea Bocelli är en världskänd italiensk tenor hyllad för sin kraftfulla röst och känslomässiga framträdanden. Bocelli föddes den 22 september 1958 i Lajatico, Toscana, och har fängslat publik över hela världen med sitt otroliga sångområde och hjärtliga tolkningar av klassisk musik, opera och populärmusik. Även om han förlorade synen vid en ålder av 12, har han inte låtit det hindra honom från att bli en av vår tids mest älskade sångare.

Andrea Bocelli Budapest 2024

  • Datum: 23 november
  • Plats: MVM Dome
  • Biljetter: Viagogo

Om du vill köpa biljetten till konserten, försök att köpa den från de officiella biljettförsäljningsbyråerna först. Men normalt säljs alla biljetter till konserter som denna (och André Rieu-konserten) inom några timmar, vilket gör det omöjligt att köpa biljetter från officiella källor. Viagogo är en marknadsplats där människor köper och säljer biljetter från andra, vilket gör det till den bästa lösningen om du är desperat efter att få en biljett trots att alla är sålda.

Vad mer ska jag göra i Budapest?

Budapest har massor av program tillgängliga året runt. Och när Andrea Bocelli kommer i november 2024 har de årliga julmarknaderna vid Vörösmartytorget och den framför Stefanskyrkan öppnat. Som ett resultat fick du en fantastisk chans att dricka äkta vin, äta lite ungersk korv, smaka på den legendariska kürtöskalács (skorstenstårta) och även lyssna på Andrea Bocelli. Behöver du någon bättre ursäkt för att besöka Budapest?

Om du vill uppleva andra program och evenemang i Budapest, läs mer om vad som händer i Budapest här.

Share

Date

Nov 23 2024

Time

All Day

Location

MVM Dome
MVM Dome
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *