50 Cent Budapest

Curtis “50 Cent” Jackson kommer till Budapest i höst. Konserten är en del av hans “The Final Lap Tour” och hans konsert i Budapest arrangeras i Budapest Sportarena, en av de mest populära konsertlokalerna i den ungerska huvudstaden.

50 Cent är en inflytelserik amerikansk rappare, skådespelare och entreprenör. Han fick mainstreamframgång i början av 2000-talet med sitt debutalbum “Get Rich or Die Tryin’.” Han är känd för sina grymma texter och aggressiva leveranser. Mycket av hans musik handlar om gatuliv, kamp och framgång. Utöver musiken har han även vågat sig på skådespeleri och medverkat i filmer som “Get Rich or Die Tryin'” och “Power”. Dessutom har 50 Cent varit involverad i olika affärsprojekt, inklusive sitt eget skivbolag och en framgångsrik linje med hörlurar.

Skulle du vilja vara med på 50 Cent-konserten i Budapest? Nu har du chansen!

50 Cent Budapest

Plats: Budapest Sportarena
Datum: 18 oktober

Biljetter: LiveNation

Detta är bara en av många fantastiska konserter och evenemang i Budapest i höst. Om du vill läsa om andra evenemang som äger rum i Ungerns huvudstad, ta en titt på vår Budapest-kalender för mer information och inspiration.

Kommer du till Budapest för detta evenemang? Skulle du vilja bo nära Budapest Sportarena? Nedan kan du se en karta som visar platsen för konsertlokalen samt hotell och lägenheter i närheten!

Booking.com

Vi hoppas att du kommer att ha en fantastisk tid i Budapest. Om du har ytterligare kommentarer eller frågor, skriv dem i kommentarsfältet nedan. Du kan också hitta information om rekommenderade program och aktiviteter i Budapest här i vår Budapestguide!

Share

Date

Oct 18 2023
Expired!

Location

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Category

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *