Gundel

Idag är den känd för sina ägare Ronald Lauder och George Lang, detta är det mest populäraste stället att äta på i Budapest, främst bland turister. Vi varnar på förhand för dem höga priserna, och några debatterar kvaliteten på rätterna, men det är ändå välkänt bland alla turister. Varje år hålls det servering för Formula 1 firandet och dem har även serverat Påven när han besökte Pannonhalma.

Bland dem många berömmda rätterna hittar du Gundel pannkakor. Detta är en pannkaka med en fyllning av russin, citronskal och valnöt, den serveras med chokladsås – den är något grillad i ugnen och kan även flammberas på begäran.

Restaurangen har kavajtvång för Herrar på kvällarna. (om du inte har någon, ger dem dig en).

Vill du reservera ett bord för denna restaurangen? Besök våran sida för bordreservationer.

Gundel restaurang
Adress: 1146 Budapest, Állatkerti út 2
Metro: Hösök Tere eller Széchényi Fürdö

Bilder: Gundel

Share

4 thoughts on “Gundel

 1. Johan Salomonsson says:

  Gundel är absolut den bästa restaurangen jag varit på. Stämningen i restaurangen är avslappnad och verkligen rogivande. Servicen från servitörerna är strålande. Musiken från fiolspelarna är mjuk och finkänslig och förhöjer känslan av besöket. Maten är väldigt god och spännande komponerad. Man får väldigt mycket för pengarna på Gumdel!

 2. Sonny Nilsson says:

  Ja ska man ha något minne med sig att njuta av länge så måste ni besöka Gundel. Tog in full meny med vin och allt är perfekt. Allt från gåslevern till de otroligt goda pannkakorna var kanon. Inte alls så dyrt och snacka om valuta för varje krona.

 3. Åke Sköld says:

  Outstanding!
  Restaurang som har allt, fantastisk miljö, utsökt mat,viner av högsta klass och kunnig personal.
  En restaurang man återvänder till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.