Budapest Wine Festival

När hålls den otroliga Budapest Wine Festival i år? Vi har redan frågats när den årliga vinfestivalen kommer att hållas i Budapest 2020. Här är svaret!

Den årliga vinfestivalen är den största festivalen i Ungern som handlar om mat och dryck. Genom fyra underbara dagar kan du smaka på tusentals viner och i sällskap med tiotusentals andra människor. Festivalen arrangeras i slottområdet, så det är inte bara bra vin, det är också ett otroligt vackert område med underbar panorama och utsikt (särskilt på kvällen).

Från vinfestivalen 2019 (foto av Zsolt Szigetvary)
Från vinfestivalen 2019 (foto av Zsolt Szigetvary)

Datumen för vinfestivalen 2020 är som följer!

10 september – 13 september

Så det är de datum du behöver notera i din bok! Sedan är det bara att njuta och bli redo för en fantastisk festival 2020. Du kan läsa mer om själva vinfestivalen, programmet, hur det fungerar och liknande i den här engelska artikeln.

Kommer du till Budapest vid en annan tidpunkt, men vill ha en eller flera fantastiska vinupplevelser ändå? Naturligtvis kan vi också hjälpa dig med det, och här är några av de program vi rekommenderar!

Då är det bara att se fram emot årets resa till Budapest! Du hittar mer information om andra program, flygplatstransfersevärdheter och mycket mer här i vår Budapest-guide!

Share

Evenemanget är avslutat.

Taggar: ,

Datum

sep 10 - 13 2020
Expired!

Tid

10:00 am - 8:00 pm
Buda Castle

Platser

Buda Castle
Buda Castle
Kategori

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.