Aktiviteter

Vad kan man göra i Budapest?

Aktiviteter i Budapest

Om du kommer till Budapest för att slappna av och bara njuta, så kommer du definitivt att lyckas. Det finns många olika program och saker att göra. Kanske vill du njuta av de varma källorna(spa), njut av thai massage eller av den snabba bergbanan till Slottsområdet. Ungern är också välkänd för sina viner, så om du vill att Donau ska bli blå (som Strauss ville), drick mycket rött vin, så kommer du att lyckas med det.

Vi rekomenderar alla besökare att gå på en guidad tur i staden(sightseeing). Det kommer att höja kvaliteten av din vistelse och kommer ge mycket användbar information så du kan utnyttja tiden bättre under din vistelse.

Och till alla kvinnor; shopping är viktigt, och vi har gjort en lista över platser som vi varmt rekomenderar. Det finns en plats för alla behov som du har. För de som kommer med barn, så rekomenderar vi att mata djuren och titta på isbjörnana på Budapest´s Zoo. Om du känner dig trött i benen och vill sitta ner och bara se en film, så har vi gjort en lista över de mest populära biograferna i Budapest.

Aktiviteter i Budapest

Share